Una iniciativa que forma part del projecte "CATALUNYA, REGIÓ MUNDIAL GASTRONÒMICA 2025"

👨🏽🍳👩🏼🍳Aquest passat dissabte 30 d’agost vam gaudir d’un matí d’allò més deliciós a Àger.🧡
Amb el taller “Del Blat a la Taula” i l’elaboració de pa artesanal gràcies a l’organització conjunta del Gremi de Forners de Lleida, el forn Mauri, el Consell Comarcal de la Noguera i l’Ajuntament d’Àger.
Els/les assistents van poder conèixer i aprendre sobre els secrets de com elaborar un pa ben sabrós i amb ingredients de les terres de Ponent, de la mà dels mestres forners del territori. Una experiència única que va continuar amb el públic pastant el seu propi pa, per al final del taller poder degustar-lo.🥖😋
Una iniciativa que forma part del projecte “Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025”. I on Àger ha pogut posar el seu granet de sorra demostrant la nostra qualitat fornera. ✨️
Us estem molt agraïts a tots i a totes per participar-hi!! 🥰👏🏻